top of page

BEGRIP EN

NO-NONSENSE COMMUNICATIE

OVER ONS

ERVARING

ERKEND LEERBEDRIJF SBB

Sinds 2014 is Stichting Werk Incubator een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat SWI leerzame stageplaatsen aanbiedt voor studenten van het MBO en HBO. 

SWI heeft in de gemeente Rotterdam en Capelle aan de IJssel al talloze projecten tot een succes gemaakt, denk hierbij aan:

- Stadsmariniers

- Uithalers

- Integrale Persoonsgerichte Toeleiding naar Arbeid

WAAR

SWI helpt kwetsbare mensen in de samenleving om weer op een gezonde manier deel uit te maken van de maatschappij in de Regio Rotterdam en Capelle aan de IJssel.

Gerard van Es is de motor achter SWI, een kracht die met directheid snel en veel resultaat boekt. Zijn diepgewortelde band met Rotterdam versterkt zijn werkwijze. Behalve hard werken begrijpt hij ook de kunst van het slim werken, een aanpak die niet alleen resultaten genereert, maar ook een oprechte glimlach op de gezichten van de klanten tovert.

 

SWI is altijd bereikbaar en dit geeft vertrouwen bij instanties en bij de mensen die met dank aan SWI weer met plezier in het leven staan.

WIE

TESTIMONIALS

Wat deze jongen nodig had, was iemand die naast hem stond, tijd voor hem had en naar hem luisterde. Dit wat Gerard hem kon bieden. Met resultaat.. en wat voor resultaat. 

Jeugd hulpverlener
Rotterdam

Gerard van Es is de begeleider die me hielp bij het oplossen van problemen en het bereiken van mijn doelen. Hij hielp mijn zelfvertrouwen te vergroten, mijn communicatievaardig- heden te verbeteren en m’n stress te verminderen. 

Cliënt

Zowel Y., S. als ik hebben veel steun aan SWI en we hebben goede afspraken gemaakt al en een plan van aanpak voor de toekomst. Dit geeft mij weer vertrouwen en niet meer het gevoel dat ik er

alleen voor sta. 

Cliënt

Om hulp vragen is vaak al een hele uitdaging; situaties kunnen erg zwaar en hopeloos aanvoelen. In deze momenten komt SWI naar voren als een betrouwbare partner. Met een doelgerichte aanpak hebben ze door de jaren heen bewezen mensen zonder enig oordeel uit lastige situaties te kunnen redden.

 

De kracht van SWI ligt in hun vermogen om vanuit hun netwerk met empathie en expertise te handelen. Hun focus ligt op resultaten, en dit streven vormt de kern van hun missie. Het begrip dat ze tonen en de inspanningen die ze leveren, hebben als doel om mensen te helpen om weer op een positief spoor te komen. SWI staat zij aan zij met degenen die hulp nodig hebben. In de kern van hun werk ligt de overtuiging dat met de juiste begeleiding en toewijding zelfs de meest ontmoedigende situaties kunnen veranderen. Voor SWI draait alles om het realiseren van positieve veranderingen in het leven van mensen.

HELPEN ZONDER OORDELEN

MISSIE

bottom of page